PHOTOGRAPHY

Contact

Archives

  1. februari 2020

Welkom

Hoi en welkom op mijn website.

Ik ben Matthieu, woon in Hilversum en zo nu en dan trek ik er op uit met een camera om wat mooie (en soms ook minder mooie) plaatjes te schieten.

In sommige gevallen haal ik die nog door een bewerkings programma heen en verander zo “de werkelijkheid” een beetje naar wat ik op dat moment voor me zag.

Deze foto’s zul je door de hele site tegen komen, maar vindt je vooral in de Gallerijen, te bereiken via het menu links. Deze gallerijen staan op een ander platform, dus de site veranderd wel iets. De gallerijen zijn ook alleen in het Engels beschikbaar.

Naast foto’s maken, ben ik ook geinteresseerd in elektronica projectjes. Hoewel deze niet altijd voor het gewenste resultaat zorgen en soms zelfs erg veelfrustratie opleveren blijft het toch leuk om met micro processoren te spelen en ze nuttige dingen te laten doen. Losjes gerelateerd aan deze interesse is mijn domotica interesse.

Daarnaast ben ik sinds de zomer van 2019 erg geinteresseerd geraakt in de wondere wereld van de energie transitie waarin Nederland zich momenteel bevind. De warmtenetten en warmtepompen vliegen je om de oren en er is een hoop verwarring bij “de gewone mens” over wat nu eigenlijk wel en niet nuttig is. Omdat dit zulke interessante materie is en omdat ik het toch ook wel leuk vind om mensen te helpen heb ik me aangemeld als energie coach bij HET. Dus wie weet zitten we in de toekomst nog wel met elkaar aan jouw keukentafel om eens te kijken wat er met jouw huis allemaal gedaan kan worden in deze energie transitie.

Deze zaken kun je dus allemaal tegen komen op dit blog en de bijbehorende gallerijen.

Blog:

Energie transitie Kerkelanden

Afgelopen zomer werden we door een aantal buren uitgenodigd om een bijeenkomst bij te wonen bij deze buren thuis waar de lokale energie cooperatie (HET) ons zou gaan bijspijkeren over de op hande zijnde energie transitie in Hilversum en dan wel specifiek in onze wijk, Kerkelanden. Waarom specifiek Kerkelanden? nou bleek tijdens die avond (wat […]

0 Comments